Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

mmmmmmDraga braćo i sestre framaši, dragi asistenti,
Ovim putem Vas pozivamo na VIII. Školu animatora koju organizira Područno bratstvo Frame Bosne Srebrene od 7. do 9. studenog 2014. u Visokom. Škola će se održati pod geslom „Gospodin je moja snaga, Gospodin je moja pjesma!“. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak 7. studenog od 17:00h u prostorijama Konvikta.

Od godine 2013. na prijedlog framaša, koji je odobren na Godišnjoj skupštini, održavaju se dvije škole animatora godišnje, od kojih je jedna općeg karaktera, a druga je tematska. Kako je ovo tematska škola, odlučili smo se posvetiti za specijalizaciju mladih u glazbenoj sekciji Frame.

Participacija za sudjelovanje je 60 KM po osobi. Na Školu animatora možete poslati dva framaša, s tim da ti framaši budu dio glazbene sekcije u svojoj Frami. Ukoliko smatrate potrebnim da iz Vašeg bratstva dođe više osoba, to nam javite, a u skladu sa slobodnim mjestima mi ćemo prihvatiti.

live bandsPrijaviti se treba područnoj voditeljici formacije Ana-Mariji Knežević na službeni e-mail: frama.fsr.bs@gmail.com ili na broj 063/704-757 najkasnije do 28. listopada. Pri prijavi treba napisati ime i prezime framaša koji dolaze, datum rođenja, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu. U prijavi navedite i veličinu majice framaša koji će sudjelovati na školi animatora, te da li se radi o pjevaču, voditelju zbora i da li svira neki instrument svira te da li će i ponijeti svoj instrument?

Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te ćete se odazvati na naš poziv. S radošću u srcu Vas pozdravljamo!

Fra Danijel Rajić, područni duhovni asistent

Ana-Marija Knežević, područna voditeljica formacije

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo