Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Draga braćo i sestre framaši, dragi asistenti,

Ovim putem Vas pozivamo na školu animatora koju organizira Područno bratstvo Frame Bosne Srebrene od 15. do 17. studenog 2013. u Visokom s početkom u 17 sati. Škola će se održati pod geslom „Moli i piši!“

  Budući da su framaši izrazili potrebu za još jednom Školom animatora te je na Godišnjoj skupštini taj prijedlog i odobren, ova Škola animatora je druga ove godine i bit će održana u dvije tematske skupine.

  1. Prva skupina je liturgijska koja će se posvetiti molitvi, sv. misi,  pripremi molitvenih susreta i pomaganju na župi u vođenju skupina (ministranata, prvopričesnika, čitača..).
  2. Drugu skupinu će činiti oni koji su zainteresirani za novinarstvo, tako će oni imati priliku naučiti napisati vijesti, zapisnike i izvještaje..

 Participacija za sudjelovanje je 60 KM po osobi. Na Školu animatora možete poslati dva framaša, po jednog za svaku navedenu skupinu. Ukoliko smatrate potrebnim da iz Vašeg bratstva dođe više osoba, to nam javite, a u skladu sa slobodnim mjestima mi ćemo prihvatiti.  

 Prijaviti se treba Kristini Grubešić, područnoj voditeljici formacije na e-mail grubesick@gmail.com ili na broj 063/435-022 najkasnije do 31. listopada. Pri prijavi treba napisati ime i prezime framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu te u koju skupinu se prijavljuju. U prijavi navedite i veličinu svoje majice.

 Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te ćete se odazvati na naš poziv.

 S radošću u srcu Vas pozdravljamo!

Mir i dobro!

                         fra Danijel Rajić                                             Kristina Grubešić

                područni duhovni asistent                               područna voditeljica formacije

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo