Citat tjedna

"Ništa nas ne može odvojiti od Božje ljubavi."

Rim 8, 39

sa191018a

„Što imaš da nisi primio?“ (1 Kor 4,7)

Dragi duhovni asistenti, dragi framaši!

Ovim putem Vas pozivamo na XV. Franjevačku školu animatora koju organizira Područno vijeće Frame Bosne Srebrene, a koja će se održati od 9. do 11. studenog 2018. godine u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak, 9. studenog od 17 sati u prostorijama Franjevačke klasične gimnazije. Geslo ove Škole animatora je: „Što imaš da nisi primio?“  (1 Kor 4,7).
Cilj ove opće Franjevačke škole animatora je osposobiti framaše za vođenje tjednih susreta Frame u njihovim mjesnim bratstvima, ponuditi im okvire, ideje i znanja za animiranje, potaknuti ih na kreativno razmišljanje, sudjelovanje i oduševljavanje drugih po primjeru svetog Franje.
Participacija za sudjelovanje je 50 KM po osobi. Predlažemo da na školu pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva sudjeluje više od dva framaša, javite nam, a mi ćemo u skladu s preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.
Prijave možete slati na službeni mail Frame Bosne Srebrene: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 2. studenog. U prijavi je potrebno navesti imena i prezimena framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu te veličine majica. Ukoliko ne dobijete odgovor na poslanu prijavu, molimo Vas da nam je pošaljete ponovo ili kontaktirate fra Domagoja Šimića na broj 066 959 399 ili Tinu Tolić, područnu predsjednicu na broj 063 971 070.
Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te da ćete se odazvati na naš poziv.
S radošću u srcu Vas pozdravljamo našim franjevačkim pozdravom:
Mir i dobro!
 


Tina Tolić, područna predsjednica                                                                                                                 

fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame i OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo