Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Vis9218c
U Visokom je 9. veljače 2018. godine započela XIV. Franjevačka škola animatora pod geslom:

„Nisam li ti zapovjedio: Odvaži se i budi hrabar?“ (Jš 1,9)
Na ovoj školi animatora okupila su se 52 framaša iz 20 mjesnih bratstava Frame Bosne Srebrene, a svoje druženje započeli smo svetom misom u 18 sati koju je predvodio područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene, fra Domagoj Šimić. Fra Domagoj je u svojoj propovijedi naglasio kako se ne trebamo plašiti poslanja koje nam je Bog dao i kako uvijek trebamo uz Božju pomoć tražiti hrabrost i odvažnost koje će nam pomoći na našem životnom putu.

Vis9218cc
Program smo nastavili predavanjem područne voditeljice formacije, Ive Maros, Animator – Tko? Što? Kako?, koja je framašima pojasnila što znači pojam animiranje i koje je poslanje animatora, te kako možemo druge oduševiti po uzoru na Isusa Krista i sv. Franju.

Vis9218aa

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo