Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

SA14

„Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar?“ (Jš 1,9)

Dragi duhovni asistenti, dragi framaši!

Ovim putem Vas pozivamo na XIV. Franjevačku Školu animatora koju organizira Područno vijeće Frame Bosne Srebrene, a koja će se održati od 9. do 11. veljače 2018. godine u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak, 9. veljače od 17:00h u prostorijama Franjevačke klasične gimnazije. Geslo ove Škole animatora je: „Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar?“  (Jš 1,9)
Cilj ove opće Franjevačke Škole animatora je osposobiti framaše za vođenje tjednih susreta Frame u njihovim mjesnim bratstvima, ponuditi im okvire, ideje i znanja za animiranje, potaknuti ih na kreativno razmišljanje, sudjelovanje i oduševljavanje drugih po primjeru svetog Franje.
Participacija za sudjelovanje je 50 KM po osobi. Predlažemo da na školu pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva sudjeluje više od dva framaša, javite nam, a mi ćemo u skladu s preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.
Prijave možete slati na službeni mail Frame Bosne Srebrene: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 4. veljače. U prijavi je potrebno navesti imena i prezimena framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu te veličine majica. Ukoliko ne dobijete odgovor na poslanu prijavu, molimo Vas da nam je pošaljete ponovo ili kontaktirate fra Domagoja Šimića na broj +38766959399 ili Tinu Tolić, područnu predsjednicu na broj +38763971070.
Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te da ćete se odazvati na naš poziv.
S radošću u srcu Vas pozdravljamo našim franjevačkim pozdravom:
Mir i dobro!
 
Tina Tolić, područna predsjednica   
fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame i OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo