Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Za XVII. festival duhovne glazbe Framafest 2014., na kojem isključivo nastupaju članovi Franjevačke mladeži - Frame, na Natječaj koji je bio otvoren do 1. svibnja, pristigla je 21 skladba. Geslo ovogodišnjeg Framafesta je: „Pjevajmo Kraljici anđela!“

 

Stručno ocjenjivačko povjerenstvo, kojeg su činili dr. fra Slavko Topić, prof. Alojz Čakarić i glazbenik Zoran Čurić, odabralo je devetnaest (19) Frama s njihovim pjesmama koje će biti izvedene na festivalu.

Ovogodišnji Framafest će se održati 18. listopada 2014. u Sarajevu s početkom u 16 sati, a na njemu će nastupiti: Frama Brestovsko (Ti si moje sve), Frama Busovača (Eli, Eli, lema sabahtani?), Frama Fojnica (Bog je tu), Frama Gračac (Putokaz za Raj), Frama Humac (Ljubljena djeca), Frama Jajce (Zahvala Mariji), Frama Kiseljak (Pjevajmo Kraljici anđela), Frama Kočerin (Zauvijek tu), Frama Kreševo (Hvala Oče), Frama Livno (Nitko kao Ti), Frama Mostar (Prožmi me), Frama Okučani (Put života), Frama Osova (Novi dan), Frama Rama-Šćit (S tobom Marijo), Frama Rumboci (Lutam), Frama Sarajevo (Tajna je u ljubavi), Frama Široki Brijeg (Molitva (bez riječi)), Frama Uskoplje (Nauči me) i Frame grada Zagreba (Ti život daruješ).

 

„Do 20. srpnja 2014., autori i izvođači moraju poslati završnu studijsku snimku te njenu matricu na kojoj ne smije biti snimljen glavni i prateći vokali. Na festivalu glavni i prateći vokali nastupaju uživo.“ (Iz Pravilnika o Framafestu, čl. 35.). Zahvaljujemo svima koji su se odazvali prijaviti pjesmu na natječaj Framafesta 2014.

Radosno vas čekamo u Sarajevu da zajedno pjevamo našoj Kraljici anđela!

                                                                                                                

Organizacijski odbor Framafesta

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo