Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Dragi framaši!

Dragi duhovni asistenti!

 

 

1.      Framafest 2013. održat će se u Mostaru u subotu 19. listopada 2013.

2.      Organizator ovogodišnjeg Framafesta je Organizacijski odbor Framafesta koji je potvrdilo Nacionalno vijeće Frame BiH, a domaćin je Hercegovačko područno bratstvo.

3.      Program ovogodišnjeg Framafesta je sljedeći :

-   prijave su kod franjevačkog samostana u Mostaru do 11 sati;

-   euharistijsko slavlje u franjevačkoj crkvi sv. Petra i Pavla s početkom u 12 sati;

-   ručak (lunch paketi!) nakon svete mise;

-   tonska proba za izvođače iz Hercegovačkog područnog bratstva je u 9 sati u Kosači, a za izvođače iz Bosanskog područnog bratstva i Hrvatskog nacionalnog bratstva od 13,30 sati!

-   festival u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače započinje u 16 sati.

-   svi izvođači moraju biti u Kosači u 15 sati.  

4.      Po dolasku u Mostar, prije svete mise, duhovni asistenti ili voditelji Frama moći će u prostoru samostana preuzeti ulaznice za festival koje koštaju 10 KM, uz koje će dobiti i CD s pjesmama ovogodišnjeg Framafesta.

5.      Potrebno je da svaka grupa koja dolazi na Framafest bude prijavljena, a uvjeti su sljedeći: svako mjesno bratstvo koje nastupa na Framafestu može na festival povesti najviše 30 framaša + one koji su izvođači! Mjesna bratstva koja ne nastupaju na Framafestu mogu povesti do 20 framaša.

6.      Molimo vas da najkasnije do 12. listopada 2013. prijavite broj framaša koji će doći na Framafest, tako da ukoliko neko bratstvo dolazi s manje od 30 odnosno 20 framaša, ta mjesta mogu biti ustupljena onima koji ih žele povesti više!

7.      Također, potrebno je najkasnije do 12. listopada 2013. prijaviti i broj izvođača te njihova imena i prezimena, ukoliko to niste učinili ranije ili je došlo do nekih promjena.

8.      Većinom ste upoznati s pravilima kojih bi se trebali pridržavati na dan festivala. Važno je pripaziti koga ćete povesti na Framafest. Dobro bi bilo kad bi to bile osobe s položenim obećanjima. Neka im to bude nagrada za aktivnost u Frami. Duhovni asistenti su odgovorni za ponašanje svojih framaša. Štoviše, ponašanje framaša na misi i festivalu je odraz kvalitete njihovog rada s framašima. Savjet: duhovni asistenti Frama svakako trebaju biti sa svojim framašima za vrijeme festivala i brinuti o njihovom ponašanju.

9.      Svi autobusi imat će osigurano parkirno mjesto na velikom samostanskom parkiralištu.

10.  Za sve dodatne informacije slobodno se obratite Katici Grubišić (063/868-063) i fra Slavenu Brekalu (063/528-154) i Email: slavenbrekalo@gmail.com.

 

 

Radosno vas očekujemo u Mostaru!

Mir i dobro!

U ime Organizacijskog odbora Framafesta 2013.,

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo