Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Visoko – U srijedu, 27.11.2013., u Domu sv. Ante Franjevačkog sjemeništa u Visokom, održat će se promocija albuma „Mir i dobro“ benda Gloria s početkom u 20 sati. Glazbeni sastav Gloria Franjevačkog sjemeništa i postulature izdaje novi CD u povodu Godine vjere i 1700. Obljetnice Milanskog edikta!

Album prvijenac „U znaku križa“ je snimljen pred rat 1991. godine. Stoga, nam je posebno zadovoljstvo pozvati drage prijatelje na promociju albuma koji sadrži 10 novih duhovnih pjesama i molitvu za duhovna zvanja. Gosti na albumu su: Pero Galić (Opća opasnost), Josip Joco Vukoja (Posebna vožnja), Damir Daddo Orešković, dobitnik prestižne američke nagrade "Gitarist godine" u Americi, bend Antonius i Frama Bosne Srebrene.

 

Na promociji će uz bend Gloriju nastupiti: Josip Vukoja, pijanist Bartolomej Stanković, Vis Jukić i novaci iz Livna. Za pjesmu „Mir i dobro“, koja je postala himna mladih, snimljen je video spot uz sudjelovanje Frame Bosne Srebrene i urađena koreografija „Frama style“.

Dobro došli!

Fra Danijel Rajić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo