Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber image 2019 12 19 13 09 34U ponedjeljak 16.12.2019. u  župi Presvetog Trojstva u Novom Travniku održan je redoviti mjesečni susret bratstava OFS-a travničkog kraja.
Susret je započeo molitvom krunice nakon koje je slijedila sveta misa. Misno slavlje sa početkom u 18 sati predvodio je župnik don Anto Ledić uz koncelebraciju  fra Pere Vrebca, duhovnog asistenta OFS Nova Bila i mjesnog đakona  Sandra Jurešića .
Novi Travnik 16 12 2019
Nakon misnog slavlja pristupilo se obredu klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom uz meditaciju. Molila se večernja molitva iz  časoslova te sudjelovanje u razmatranju o životu svetog Franje što su pripremili članovi našeg mjesnog bratstva. Na kraju mise svi sudionici su dobili otpust uz  nardovu pomast koju je podijelio đakon Sandro Jurešić.
Nakon misnog slavlja nastavljeno je druženje u župnoj dvorani.
 
 Marija Zeko, OFS 
 
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo