Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

ofsnovabilaŽivot sv. Franje istinskoga svjedoka Evanđelja - Riječi Božje i danas nalazi put do srca svoje braće i sestara.

Potvrđuje to i treći susret FSR Srednje Bosne održan u Novoj Biloj 21.1.2019.godine. Susret je započeo svetim misnim slavljem u 18:00 sati koje je predslavio fra Pero Vrebac. Nakon mise okupili smo se u župnoj dvorani i poslušali predavanje koje je pripremio fra Pero. Kroz riječ i sliku Franjina života spoznajemo milost i blagoslov što smo njegova braća i sestre. Ohrabruje nas i proniče, tješi i savjetuje, opominje i ljubi ta živa Riječ po kojoj je naš serafski Otac živio. Dao Bog da i mi kao franjevačka obitelj živimo i rastemo po Riječi u zajedništvu i budemo blagoslov bližnjima.

Mirjana Biljaka

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo