Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20191222 WA0055Dana 22.12.2019. u dvorištu samostana sv. Franje Asiškog održano je adventsko okupljanje pod nazivom "U susret Božiću".

Ovo okupljanje organizirala je Frama Guča Gora zajedno s duhovnim asistentom fra Nikolom Kozinom. Već treću godinu zaredom framaši uspješno održavaju ovo druženje na kojem se okupi velik broj ljudi. U sklopu programa uprizorene su žive jaslice u kojima su sudjelovali naši framaši. Zahvaljujući dobrotvornim prilozima prikupljenim tijekom adventskog druženja framaši su uspijeli provesti humanitarnu akciju kojom su kupljeni božićni paketi za župljane u potrebi. Framaši su radosni što su i ove godine uspjeli ostvariti svoj cilj i uljepšati Božić svojim župljanima. Mir i Dobro!

Marija Cakalin, Frama Guča Gora

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo