Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20190512 WA0078
U nedjelju, 12.svibnja 2019. godine u župnoj crkvi sv. Mihovila održan je Obred primanja i obećanja pod sloganom "Tvoja Riječ je svjetiljka nozi mojoj."


U Framu Vareš su primljena 4 framaša,a svoja obećanja je dalo 7 framaša.  Misno slavlje je predvodio fra Domagoj Šimić uz koncelebraciju našeg župnog kapelana fra Ante Cvitkovića. Fra Domagoj je u svojoj propovijedi istaknuo važnost zajednice te kako zajedno trebamo rasti u poniznosti i ljubavi.
Na misi smo molili i za duhovna zvanja. Misno slavlje glazbom je uljepšao naš župnik fra Mirko Majdandžić. Nakon misnog slavlja,u župnoj dvorani su održani izbori vijeća.

Framom Vareš u sljedećih godinu dana vodit će: Ivana Miočević,Karla Malbašić,Nikolina Vidović,Mihael Šimić i Vanja Anđić. Poslije izbora u dvorani smo nastavili druženje sa župljanima uz pjesmu i razgovor.

Frama Vareš

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo