Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

DSC00006U četvrtak, 9. svibnja za vrijeme večernjeg misnog slavlja i euharistijskog klanjanja molili smo Gospodara žetve da pošalje što više radnika u žetvu svoju... 

Za vrijeme molitve vjernika izrekli smo molitvene nakane za svećenike pouzdavajući se u majčinsku dobrotu i ljubav Majke Marije kojoj je Isus povjerio svoje učenike.

Za vrijeme euharistijskog klanjanja za duhovna zvanja uz Nedjelju Dobrog Pastira molili smo za mladiće i djevojke iz naše župne zajednice, da im Gospodin udjeli snage krenuti za Njim. Također, molili smo i za dar novih duhovni zvanja u cijeloj našoj nadbiskupiji. Osim što smo molili za duhovna zvanja molili smo i za njihove obitelji, njihove očeve i majke, braću i sestre, rodbinu i prijatelje, kako bi upravo u svojim najbližima, a ne kamen spoticanja.

Nakon molitve za duhovna zvanja prije blagoslova s Presvetim zahvalili smo se i na daru majčinstva te izmolili blagoslovne molitve za naše majke prigodom Majčina dana.

Službu riječi i molitvu vjernika, program klanjanja za duhovna zvanja animirali su ministranti i mladi župe.

Poslušni Kristovu pozivu, molimo Gospodara žetve da pošalje što više radnika u žetvu svoju...

Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo