Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

skupstina5119

Draga braćo i sestre,
ovim dopisom Vas pozivamo na redovnu godišnju skupštinu Franjevačke mladeži – Frame Bosne Srebrene koja će se održati od 25. do 27. siječnja 2019. godine u Konviktu Franjevačke klasične gimnazije u Visokom.

Prema Statutima Frame u broju 60. § 1. Područnu skupštinu čine područno vijeće, mjesni predsjednici i po jedan zastupnik svakog mjesnog bratstva. Ukoliko je spriječen na skupštini sudjelovati mjesni predsjednik, mijenja ga potpredsjednik. Ukoliko je spriječen potpredsjednik, onda mjesno bratstvo zastupa delegat kojeg će odrediti mjesno vijeće.

N a p o m e n e:
• Prijaviti se možete na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com.
• Predsjednici mjesnih bratstava trebaju poslati opširne izvještaje i ispunjene formulare a voditelji formacije svoje izvješće o radu na mail najkasnije do 20. siječnja 2019. godine. Izlaganje izvještaja predsjednika mjesnih bratstava na Skupštini treba biti koncizno jer je ograničeno na 3 minute. Sa sobom ponijeti printane verzije izvještaja koje ulaze u službeni arhiv Frame Bosne Srebrene za 2019. godinu.
• Ukoliko ste iz opravdanog razloga spriječeni doći na Skupštinu, dužni ste poslati izvještaje o radu na navedeni mail.
• Donijeti godišnji doprinos za Područno vijeće Frame koje prema Statutima Frame u BiH iznosi 5 KM po članu framaša.
• Participacija po sudioniku za smještaj i hranu iznosi 40 KM. Framaši koji dolaze na ovu Skupštinu trebaju sa sobom ponijeti svoju posteljinu i ručnike.

Do skorog susreta, radosno Vas pozdravljamo našim franjevačkim pozdravom:
Mir i dobro!

Tina Tolić, područna predsjednica

fra Domagoj Šimić, područni duhovni asistent Frame i OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo