Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

fp281118
Frama Petrićevac održala je u utorak, 27. 11. 2018. godine, drugu po redu izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo Vijeće.

Nakon što su se svi skupa obratili Gospodinu i zazvali Duha Svetoga da bude među njima, četrnaest framaša s pravom glasa, na čelu s duhovnim asistentom fra Domagojem Šimićem i predsjednicom sada već prethodnoga Vijeća Frame Petrićevac Nelom Župarić, izabralo je novo Vijeće: predsjednicu Martinu Andrić, potpredsjednika Matea Anušića, tajnicu Dariju Vilušić, blagajnika Franju Jukića i voditeljicu formacije Danijelu Sabljo.
Nakon blagoslova koji je novom Vijeću, ali i svim prisutnim framašima, udijelio fra Domagoj, uslijedilo je kratko druženje uz pjesmu. Novo Vijeće se zahvaljuje prethodnom na svemu dobrom što su za Framu Petrićevac učinili te se nada da će radosnog duha i uz Božji blagoslov i oni uspješno služiti svome bratstvu.
Mir i dobro!     

Daria Vilušić, tajnica Frame Petrićevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo