Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

kis1611U petak 09. 11. 2018. Crkva svetog Ilije proroka još jednom je postala mjesto smijeha, zabave i veselog druženja.

Naime, u suradnji sa Osnovnom školom „Kiseljak“ organiziran je dolazak mališana iz mađarskog grada Koljnofa te iz Dugog Sela pokraj Zagreba. Njih 40-ak napunilo je prostorije kripte, gdje su imali organizirano predavanje i prezentaciju na temu rada Frame i samog smisla našeg djelovanja, te o gradu Kiseljaku, njegovoj povijesti i prijateljstvu koje zapravo spaja Kiseljak i Koljnof. Nakon što je predsjednica Eva Vidović završila svoje izlaganje, glavnu riječ je preuzeo župnik fra Zoran Vuković, koji je govorio o župi Kiseljak.

kiss1611
U 17 sati održano je misno slavlje, a nakon toga je uslijedila vesela večer koja je bila poput skromnijeg Dječjeg ljeta. Mališani su imali priliku igrati se, plesati, zabavljati, te sklapati nova prijateljstva. U 19 sati došao je trenutak za rastanak, a djeca su otišla nasmijana i obogaćena novim iskustvima. Gostima zahvaljujemo na posjeti te se nadamo da ćemo ponovno imati priliku organizirati ovakva druženja.
Mir i dobro.


Monika Kobačić, Frama Kiseljak

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo