Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

do1611Draga braćo i sestre!

Radosno vas pozivamo na V. Nacionalnu duhovnu obnovu Frame BiH koja će se održati u Međugorju (dvorac kod Nancy i Patricka) od 30.11. do 02. 12. 2018. godine.

Nacionalno vijeće Frame BiH je ove godine, sukladno preporukama i smjernicama s posljednje Skupštine Frame BiH, nastavlja s organiziranjem nacionalne duhovne obnove, s ciljem da se u bratskom zajedništvu pripremimo za blagdan rođenja Gospodinova.
Prijave i dolazak su predviđene u petak, 30. studenog od 16 do 17 sati u dvorcu, a završetak programa je u nedjelju u 13:30h, poslije ručka. Na duhovnu obnovu Franjevačke mladeži u BiH mogu doći po dva člana iz svakog mjesnog bratstva, a participacija iznosi 20 KM po osobi. Preporučamo svim sudionicima da ponesu sa sobom Novi zavjet, te toplu i adekvatnu odjeću i obuću zbog odlaska na Podbrdo i Križevac.
Geslo koje će nas voditi kroz ovu duhovnu obnovu je „Živeći životom slavi Gospodina“ sv. Klara, a motiv svete Klare će nas pratiti kroz cijelu duhovnu obnovu.
Prijave možete poslati do 25. studenog 2018. na e-mail adrese područnih bratstava (Frama Hercegovina - sredisnjica.frama@gmail.com; Frama Bosne Srebrene – frama.fsr.bs@gmail.com)
Ovakav vid susreta možemo iskoristiti za pripremu za nadolazeće nam blagdane, kao i da ponovno osjetimo radost molitve i međusobnog bratskog druženja s framašima iz cijele BiH, zauzeto radeći na zbližavanju naših bratstava.
Nadamo se da ćete prepoznati važnost naše zajedničke duhovne obnove i prijaviti se.
Do skorog susreta pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom
Mir i dobro!

Doris Trogrlić,
nacionalna predsjednica Frame BiH

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo