Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

mar61118a
U sklopu programa naše Frame djeluje i kreativna sekcija pod naslovom „Ideja više“.

Cilj ove sekcije jest osmisliti prigodne panoe i plakate kroz pojedine poticajne duhovne misli, molitve, biblijske citate i prigodne slike ili crteže povodom različitih značajnih blagdana i događanja u župi.
U kreativnoj sekciji posebno je aktivan framaš Josip Mikolić koji panoe i plakate osmišljava i crta posebnom modernom tehnikom preko računala. Osim što je Josip aktivan sekciji Frame također je aktivan i školskoj sekciji ŠC fra Martina Nedića u Orašju.
U sklopu programa i natjecanja koje je organiziralo Etos inicijativa i TPO Fondacija sudjelovao je i naš framaš Josip.
Tema natjecanja je bila „Nacrtaj vrijednosti“.
Prigodom toga Josip modernom tehnikom preko računala nacrtao rad pod nazivom „Ohrabri se, živi vrijednosti“ osvojivši drugo mjesto.
Prošloga tjedna Josip je zajedno sa prof. Đurđicom Jezerčić sudjelovao i na dodijeli nagrade u Sarajevu.
Josipu čestitamo i želimo mu još mnogo uspjeha u budućem radu a svojim plemenitim radovima neka oplemenjuje naše ljude u Bosni i Hercegovini.
Ovom prilikom također se zahvaljujemo i prof. umjetnosti Đurđici koja prati i pomaže Josipu da razvija svoje sposobnosti posebnom tehnikom crtanja.
Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo