Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kis21018a
Od 27. do 30. rujna održana je akcija „72 sata bez kompromisa“ u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Ovaj, hvale vrijedan, projekat mladi Frame Kiseljak iskoristili su za posjetu doma za starije i nemoćne na Brnjacima. Našim dolaskom bilo je primjetno oduševljenje stanara doma koji su nas rado primili. Tijekom našeg druženja razgovarali smo o razlikama između našeg vremena i njihovog. Prepričavali su nam svoje doživljaje i iskustava iz mladosti, te su nam neki od njih pokazali i svoje umijeće sviranja glazbenih instrumenata. Velikodušno su nam poklonili mnoštvo korisnih savjeta koje smo rado prihvatili. Druženje je upriličio i naš framaški bend izvedbom brojnih crkvenih pjesama u kojim su stari posebno uživali.

Kis21018b
Ovo druženje pokazalo nam je kolika je zapravo prolaznost života i kako trebamo biti zahvalni na svemu te kako trebamo voljeti ovaj život i stvarati uspomene koje ćemo i mi nekada mladima prepričavati.
Ovim putem se želimo zahvaliti i osoblju staračkog doma na divnom gostoprimstvu i dobrodošlici.
Mir i dobro
Monika Kobačić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo