Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

U Kreševu je 21.lipnja 2015.godine pod misom u 11 sati bilo svečano zavjetovanje braće i sestara u Treći svjetovni red, koji su prošle godine primljeni u novicijat. Misno slavlje predvodio je duhovni asistent OFS-a i župni vikar fra Mario Jurić.

Poslije  blagoslova s Presvetim, po svršetku svete mise, održana je Izborna skupština OFS-a mjesnog bratstva Kreševo, te od ovog dana  novo vijeće čine: ministar Anto Stanić, doministra Blaženka Marić, tajnica Gorana Čiča, rizničar Davor Čiča, učiteljica formacije Nada Topić, te povjerenica za FRAMU Sanja Čiča. Fra Mario je zahvalio dosadašnjem vijeću OFS-a na čelu s  ministrom Ružicom Čelan na lijepoj suradnji i bratskom suživotu.


Zahvalni Bogu što nam je obnovio snage i popunio već prazne redove, nadamo se i molimo da nas ubuduće bude i više, da naši župljani osjete ljepotu pripadanja svjetovnim franjevcima.   


       Ružica Čelan

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo