Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

 Učenici škole iz Domaljevca, njihovi roditelji i učitelji sudjelovali su na 11. nedjelju kroz godinu, 14. lipnja 2015. u župnoj crkvi sv. Ane u Domaljevcu na misnom slavlju, koje je predvodio fra Bono Kovačević, župni vikar povodom završetka školske i vjeronaučne godine 2014./2015.

Kao uvod u misno slavlje  ministranti i framaši su izrekli molitve i zahvale Bogu za završetak školske i vjeronaučne godine. U svojoj prigodnoj propovijedi fra Bono je kazao kako djeca u školi dobivaju sjeme koje treba njegovati kako bi jednog dana naraslo i donijelo velik plod. U molitvi vjernika učenici su izrekli đačke zazive i prošnje za roditelje, nastavnike, odgojitelje, vjeroučitelje, svećenike i učenike. Za vrijeme prinosa darova ministranti i framaši su prinijeli na oltar Dnevnik, Bibliju, Igre i Kruh i vino. Za vrijeme prinosa darova ministranti su izrekli zahvalnost za sve uspjehe i napredovanje u ovoj školskoj i vjeronaučnoj godini, zahvalnost za Božju riječ u svakoj situaciji života, zahvalnost za trenutke radosti i odmora te zahvalnost za sve što Bog daje i dariva. Misno slavlje uzveličao je dječji župni zbor s sestrom Jelom Dubravac.

            Svetom misom, molitvama i zahvalama djeca župe  rekli su Bogu hvala za sve.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo