Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22


Sedmogošnja Leonita Gabrić ima tumor na desnoj nozi, a do sada je dva puta bila potvrgnuta transplantaciji kosti. Roditelji Vedrana i Davor Gabrić dobili su pomoć za prvu transplantaciju, dok su za drugu morali podignuti kredit. Zbog nastanka novog tumora Leonita je morala opet otići u Beograd u Institut za majku i dete kako bi bio utvrđen daljnji tok liječenja, te da li će biti potrebna i treća transplantacija. 13. svibnja Leonita je bila na kontroli gdje je utvrđeno da će biti potrebna i treća transplatacija. Operacija je zakazana 17. srpnja u Beogradu.

Leonitina obitelj nema više novca jer je sve uložila u Leonitino liječenje. „Do sad smo u njeno liječenje potrošili oko 100.000 KM“ rekla nam je Leonitina majka. Jedini način kako bi Leonita nastavila daljnje liječenje je pomoć dobrih ljudi.
Budući da je Leonita naša župljanka, Frama Bučići organizuje akciju u kojoj ćemo prikupljati novac za daljnje liječenje naše Leonite te vas molimo da se uključite u našu akciju.
Uplate za pomoć djevojčici možete uplatiti na žiro račun naše župe: Župa sv. Martina biskupa – Bučići bb., 72290 Novi Travnik ID broj: 4236427190003
1549212000637023 kod INTESA SANPAOLO BANKA

Svaka pomoć nam je dobrodošla i zahvali smo na njoj. Sve uplate će se izvući na listu i objaviti poslije operacije.

„Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste.“ (Mt 25,45)
Frama Bučići

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo