Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

noviseherU nedjelju, 1. ožujka 2015. godine, obred primanja i obećanja imale su dvije Frame; Frama Novi Šeher i Frama Osova. Misno slavlje u 11 sati predvodio je duhovni asistent Frame Bosne Srebrene fra Danijel Rajić uz koncelebraciju župnika fra Josipa Tomasa i đakona fra Ivana Jakovića.

Obredu primanja i obećanja pristupilo je 50 framaša iz obje župe. Svjedoci naših primanja i obećanja bili su framaši iz Kiseljaka koje smo ugostili na 2 dana i koji su svojom pjesmom uljepšali ovu svečanost. Framaši su animirali svetu misu pjesmom, molitvama, čitanjima i prinosima darova. Nakon misnog slavlja druženje se nastavilo u crkvenoj dvorani uz domijenak, pjesmu i ples.
Na kraju možemo samo zahvaliti dragom Bogu na neizmjernoj ljubavi koju nam pruža kroz naše bratstvo. Neka nam sljedeća godina dana bude blagoslovljena, a sve naše molitve neka budu poticaj da se sve više otvaramo djelovanju Božjega Duha u nama i kroz nas!

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo