Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

frama Nova BilaDana 15. veljače 2015. godine u prostorijama župne dvorane održani su redoviti godišnji izbori vijeća Frame Nova Bila.
Izbore smo započeli molitvom i pjesmom, uz prisustvo našeg duhovnog asistenta, fra Daria Udovičića, te predsjednice Frame Bosne Srebrene, Marije Trogrlić, koja je predvodila izbore. Pravo glasa imalo je 14 obećanika naše Frame.

Nakon uvodnog obreda, Marija nam je objasnila ulogu vijeća u bratstvu, uputila nekoliko poticajnih riječi te naglasila da je vijeće jednog bratstva zapravo njegovo ogledalo u Crkvi i društvu.
Nakon čitanja Svetog Pisma i fra Dario nam se obratio, istaknuvši zadovoljstvo radom starog vijeća u protekloj godini te je rekao kako je uvjeren da će se taj pozitivan rad nastaviti na dobrobit cijele zajednice.
Nakon zaziva Duha Svetog, pristupili smo izborima.

Novoizabrano vijeće naše Frame čine:
Iva Maros (predsjednica)
Martina Andrić (potpredsjednica)
Ana Brkić (tajnica)
Kristijan Čečura (blagajnik)
Marko Stojak (voditelj formacije)

Nakon izbora, fra Dario je udijelio blagoslov novoizabranom vijeću, te smo obećali da ćemo vjerno služiti svojoj Frami, biti odgovorni kroz cijelu godinu i nastojati Framu Nova Bila i dalje prikazivati u najboljem svijetlu.
Mir i dobro!

Ana Brkić, tajnica

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo