Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

10859476 1027808570567798 375234579 nDana 12. prosinca ove godine je u župnoj dvorani Franjevačkog samostana sv. Luke održana Izborna skupština Frame Jajce.

Izboru su nazočili simpatizeri, primljenici i obećanici Frame Jajce, od kojih je pravo glasa imalo 36 obećanika. Procedura je tekla regularno, na što su nas na cijelo vrijeme upozoravali fra Marijo Jelić, duhovni asistent Frame Jajce i Dragan Glavaš, povjerenik Nacionalnog vijeća OFS-a za Framu. Uloge od prošle godine su promijenjene: predsjednicu Ivanu Čavku je zamijenila Suzana Jeličić, potpredsjednika Ivana Topala je zamijenila Ivana Glavaš, voditelj formacije je bila Lea Pipunić, a sad je Robert Tokić, tajnika Roberta Tokića je zamijenila Ana Subotić, a ulogu blagajnika koju je vodila Ivana Glavaš je preuzela Božica Miketa. Ovim putem u ime cijele Framine zajednice zahvaljujemo prošlogodišnjem vijeću, te molimo Blaženu Djevicu Mariju da bude na pomoć novom odboru i blagoslovi njihov rad uspjehom.

Ella Bojčetić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo