Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Livno 1

Na blagdan svetog Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika mjesnog bratstva OFS-a Livno, 13.5.2024. godine upriličeno je  svečano misno slavlje na kojem je u Franjevački svjetovni red primljen brat Dražen Sučić. Misu je predslavio fra Marko Jukić, uz koncelebraciju  fra Jure Perića, župnika  župe Livno i  duhovnog asistenta našega bratstva. Obred primanja, sukladno Pravilu i Obredniku OFS-a predvodio je Dalibor Periša, mjesni ministar OFS-a.

Vrijedni framaši župe Livno svirali su i pjevali  na misi i tako dali svoj doprinos misnom slavlju. Svojim poletom i mladošću obogatili su ovaj zaista prelijepi dan.

Livno 2

Radosni smo što su nam u goste došla  naša  braća i sestre iz mjesnih bratstava Franjevačkog svjetovnog reda župa Suho Polje, Ljubunčić i Tomislavgrad.  Nakon mise, uz bogatu  trpezu, pjesmu i prijateljske razgovore, druženje  smo nastavili u našem pastoralnom centru.

Zahvaljujemo Bogu, našoj Nebeskoj Majci i sv. Leopoldu za sva dobročinstva.

Mir i dobro!

Vesna Konta, OFS Livno

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo