Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 3496

U subotu, 4.5.2024. godine pod večernjom svetom misom održan je obred Primanja i Obećanja Frame Kreševo pod geslom: "Jedno znam: slijep sam bio, a sada vidim" (Iv 9, 25).

Svoje "Evo me" izgovorilo je 6 primljenika i 38 obećanika. Misno slavlje predvodio je fra Ivan Stanić, duhovni asistent Frame Tolisa.

Nakon mise druženje smo nastavili u prostorijama Napretkovog doma uz glazbu. Zahvaljujemo se framaškom bendu iz Kiseljaka što su pjevali na svetoj misi te framašima iz Uskoplja, Viteza i Tolise koji su se odazvali našem pozivu i uveličali sam obred.

Posebne zahvale idu svima onima koji su nam pomogli u pripremama i organizaciji ovog posebnog dana.

Nastojat ćemo slijediti Krista onako kako je to činio sv. Franjo te se obvezujemo da ćemo biti ustrajni i pažljivi slušatelji Njegove riječi.

IMG 3501

IMG 3648

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo