Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2023 09 20 at 12.44.40

Dragi framaši i duhovni asistenti,

Pozivamo vas na Sportski susret Frame Bosne Srebrene, koji će se održati 7. listopada 2023. godine u Visokom pod geslom Nađi vremena za igru, to je tajna vječne mladosti. (Majka Terezija).

Mladići će imati priliku za natjecanje u malom nogometu, a djevojke u odbojci. Osim pobjedničkih nagrada za prva tri mjesta, nagrade će dobiti i najbolji igrači kao i ekipa koja bude najbolje navijala. Svako mjesno bratstvo treba delegirati po jednog framaša i framašicu koji će odigrati revijalnu utakmicu, kojom se želi doprinijeti razvoju sportskoga duha kroz koji framaši trebaju učiti da pobjeda nije najvažnija stvar.

Program je sljedeći:

08:00-09:00 – Okupljanje

09:30-10:30 – Misa (Dvorana)

10:30-10:45 – Zajednička fotografija (Igralište)

11:30 – Otvaranje sportskog susreta (Dvorana)

16:00 – Revijalne utakmice i proglašenje pobjednika (Igralište i dvorana)

Prijave možete poslati do 1. listopada 2023. putem e-mail adrese frama.fsr.bs@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ukupan broj framaša koji dolaze na sportski susret, te popis ekipe koja će se natjecati. Napominjemo da mogu sudjelovati isključivo framaši koji se nalaze na službenim popisima koji su dostavljeni Središnjici na posljednjoj područnoj skupštini. Za eventualni nastup bilo kojeg igrača koji nije član frame i za bilo kakvu vrstu neprimjerenog ponašanja slijedi eliminacija ekipe.

Participacija po sudioniku iznosi 5 KM, i plaća se prema ukupnom broju prijavljenih framaša.

 

Leona Barešić, područna predsjednica

Fra Antonio Baketarić, područni duhovni asistent

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo