Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

OSOVAAA

Framaši Frame Osova na jednom od svojih redovitih susreta dali su doprinos ekološkoj akciji uređujući sportski poligon i prostor oko župne crkve. Akcija je provedena povodom Dana ekologije.

OSOVAVAA
Sveti Franjo je zaštitnik ekologije i ekologa te je svojim primjerom pokazao da trebamo ljubiti sva stvorenja jer ih on prepoznaje kao Božji dar. Potaknuti njegovim primjerom naši framaši su organizirali ovu akciju. U čišćenju i uređenju dvorišta i poligona sudjelovalo je 18 framaša. Nadamo se kako smo ovom uspješnom akcijom uspjeli potaknuti i ostale mlade na slične akcije te prenijeti zadaću koju nam sveti Franjo daje, a to je da pazimo i čuvamo okoliš.

OSOVVVVA
Također, ovaj susret je bio i posljednji u ovoj framaškoj godini pa smo nakon uspješno završene akcije nastavili druženje uz igru i slatkiše.
Mir i dobro.
Frama Osova

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo