Citat tjedna

"Ljubi Boga, služi Bogu - u tome je sve."

sv. Klara Asiška

ljubuncic

U subotu, 14. studenog u 17 sati u crkvi Rođenja BDM u Ljubunčiću održan je obred primanja i obećanja u Framu Ljubunčić uz geslo "Zbog Tebe se srce raduje". Sv. Misu predvodio je duhovni asistent Frame Livno fra Emanuel Radić uz našeg duhovnog asistenta fra Maria Jelića i kapelana fra Marka Jukića.

Dva dana prije imali smo misu i mogućnost za ispovijed.
U našem bratstvu je 43 framaša, od kojih je 23 primljenika, 12 obnovilo svoja obećanja a 8 prvi put dalo svoja obećanja. Predsjednik Frame Ljubunčić Stipe Vujeva primio je obećanja u ime bratstva, a u ime crkve fra Emanuel Radić, koji je u propovijedi istaknuo kako trebamo biti veseli i neustrašivi sljedbenici Isusa Krista kao što je bio sv. Franjo. Glazbena sekcija je animirala misu svečanim pjesmama.
Poslije euharistije uslijedilo je druženje i skromna zakuska u dvorani Doma sv. Ante. Framaše iz ostalih bratstava nismo pozivali zbog korona krize. Pozvali smo tek malobrojnu skupinu mladih iz Frame Livno.

Frama Ljubunčić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo