Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

CUKLIC1

Mjesna Škola animatora održana je u subotu, 7. studenog 2020 u župi Čuklić pod vodstvom područne predsjednice Bosne Srebrene, Ane Jurić, područnog voditelja formacije, Ivana Pilića te područnog duhovnog asistenta, fra Davora Petrovića.

Na Školi animatora sudjelovalo je 24 framaša novoosnovane Frame Čuklić pod vodstvom duhovnog asistenta fra Josipa Jukića. Mladi framaši su imali predavanja s temama o važnosti medijske pismenosti te o animatorskom poslanju. Ana i Ivan nastojali su framašima prenijeti svoje znanje, iskustvo i ljubav prema animatorskom poslanju, naglašavajući važnost truda i upornosti, zato što ćemo od mladih dobiti mnogo više, nego što smo im pružili. Nakon poučnog dijela došlo je vrijeme i za zabavni dio programa, gdje su se mladi animatori družili s voditeljima te su zajedno igrali i zabavne igre.
Nakon ove naše male škole animatora postali smo bogatiji za 24 nova animatora. Animatori osnaženi duhom zajedništva i vjere nastavit će širiti svoje znanje među mladima u svojoj župnoj zajednici.

Mir i dobro!

Frama Čuklić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo