Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20200715 WA0027 Kopie

Frama Vitez, već tradicionalno, završetak službenog dijela framaških susreta i početak ljetne pauze obilježava uz roštilj i sportsko, rekreativno druženje. Tako je bilo i ove godine, doduše, nešto kasnije, nego proteklih godina zbog pandemije koja nam je malo poremetila raspored i planove. Unatoč tome nastojali smo ostati aktivni u onoj mjeri koliko nam je dopuštala novonastala situacija.

U duhu bratstva nastojali smo ovogodišnje druženje proširiti te smo u goste pozvali framaše iz Guče Gore, a oni su se rado odazvali i na taj način obogatili ovaj susret. Na taj način smo obnovili stara prijateljstva i stvarali nova te se još više zbližili sa susjednom Framom. Susret smo proveli igrajući odbojku te uz pjesmu. Naše veselo druženje završili smo zajedničkom večerom. Iako smo ovim druženjem završili službeni dio framaških susreta nastojat ćemo se i dalje tijekom ljeta susretati i družiti igrajući odboku.

Frama Vitez

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo