Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

livno Kopie

U livanjskoj župnoj crkvi Svih svetih dana 27.6.2020. pod misom u 17:00 sati primljen je u livanjski FSR Dalibor Periša, a Adela Vujica zavjetovana je na godinu dana.

Misu i obrede je predvodio fra Emanuel Radić, duh. asistent FSR-a Livno u koncelebraciji s fra Markom Jukićem, duh. asistentom FSR-a Ljubunčić. Na misi su bili prisutni i trećoreci iz Suhog polja i ostali vjernici koji su bili podrška novim članovima. Ministra livanjskog FSR-a Anđa Jukić sudjelovala je u primanju novih članova i u ime livanjskog bratstva zaželjela im dobrodošlicu. Na kraju mise u ime bosanskog područnog bratstva prigodnu riječ i čestitke uputila je Vesna Konta, učitelj formacije. Glazbena sekcija Frame Livno animirala je misno slavlje. Poslije mise bilo je druženje u Pastoralnom centru uz okrepu i pjesmu za sve vjernike. Zahvalni smo Bogu na novim članovima i nadamo se da ćemo po uzoru na serafskog oca sv. Franju donositi svijetu radost, mir i dobro.

FSR Livno

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo