Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Duhovsko bdijenje

U župi Nova Bila Duhovsko bdijenje tradicionalno vode članovi Frame. Ove godine u subotu 30.5.2020.g. u 19:00 sati uoči svetkovine Duha Svetoga, Frama i Franjevački svjetovni red organizirali su molitveni susret po uzoru na BDM i apostole koji su zajednički u dvorani Posljednje večere, sjedinjeni u molitvi, iščekivali Duha Svetoga, koji je u liku plamenih jezika sišao na njih.

Molitva sv. Franje Asiškog

Svemogući Bože, vječni pravedni i milosrdni Oče, daruj mi, da po tvojoj milosti uvijek vršim tvoju volju i da želim ono što Ti hoćeš. Očisti moju dušu, da obasjana svjetlom Duha Svetoga i upaljena njegovom ljubavlju, može slijediti primjer Tvoga Sina i našega Gospodina, Isusa Krista. Daj mi da po tvojoj milosti dođem k tebi, Uzvišeni i Svemogući Bože, koji živiš i kraljuješ u slavi, u savršenom Trojstvu i Jedinstvu, u sve vijeke vjekova. Amen.“

Mirjana Biljaka, OFS Nova Bila

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo