Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber image 2020 03 02 21 01 16 Kopie

U nedjelju, 01. ožujka 2020. godine, u 19:00 sati u kinu Theatre u Busovači, nakon framaša, film "Najveći dar" redatelja Juana Manuela Cotela su pogledali i članovi Franjevačkog svjetovnog reda iz Busovače, Nove Bile, Novog Travnika, Doca i Brajkovića. Svjetovni franjevci iz ovih bratstava su došli organizirano, a predvodio ih je fra Pero Vrebac, duhovni asistent mjesnog bratstva OFS-a Nova Bila.

viber image 2020 03 02 16 24 02 Kopie

Divan film, s dubokim i istinitim pričama, životnim svjedočanstvima ubojica koji mole za oprost i žrtava koje im opraštaju. Istinski smo dirnuti ljudima koji su nakon životnih tragedija odlučili nastaviti svoj život putem praštanja. Kako smo u vremenu korizme, nadamo se i vjerujemo kako ćemo i mi uz milost i milosrđe Božje u potpunosti pobijediti sebe, predati se Gospodinu Isusu Kristu koji nas sve poziva na praštanje i blagoslov praštanja. Budimo dar jedni drugima kao što je sam Gospodin dar svima nama.

Film iskreno preporučujemo svima!

Gordana Ljubos, OFS Busovača

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo