Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

1 Kopie

Povodom Dana života i Dana posvećenog života u župnoj crkvi u Busovači u subotu je održan molitveno-meditativni susret kojeg su animirali članovi Franjevačkog svjetovnog reda i Frame Busovača, zajedno s fratrima i časnim sestrama. Uz euharistijsko slavlje, susret smo nastavili prigodnim razmatranjima biskupa Mate Uzinića i biskupa fra Marka Semrena, koji su objavili svoje poruke za Dan života. Na koncu smo razmatrali misli pape Franje koje je izrekao u poruci za Dan molitve za duhovna zvanja. Svojim pjevanjem franjevačka mladež dodatno je uljepšala euharistijsko slavlje, molitve i razmatranja. 

Kroz ovaj susret imali smo priliku razmišljati o daru života i ujedno moliti za sadašnja i nova duhovna zvanja. Nadamo se kako će ovakvi susreti u našoj župi postati tradicija.

2 Kopie

Božidar Štrkalj

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo