Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

nacionalna duhovna obnova

 

Draga braćo i sestre!

Radosno Vas pozivamo na VI. Nacionalnu duhovnu obnovu Frame BiH koja će se održati u Franjevačkom konviktu u Visokom od 29. studenog do 1. prosinca 2019. godine. Nacionalno vijeće Frame BiH odlučilo je i ove godine, sukladno preporukama i smjernicama s posljednje Skupštine Frame BiH, nastaviti organizirati nacionalnu duhovnu obnovu s ciljem da se u bratskom zajedništvu pripremimo za blagdan rođenja Gospodinova.

Prijave i dolazak su predviđene u petak, 29. studenog do 17:00 sati, a završetak programa u nedjelju u 13:00 sati, poslije ručka. Na ovu duhovnu obnovu našeg bratstva u BiH mogu doći po dva člana iz svakog mjesnog bratstva, participacija iznosi 40 KM po osobi te svi trebaju ponijeti svoju posteljinu i ručnike.

Geslo „Oni odmah ostaviše mreže i pođoše za njim“ (Mk 1,18) kroz ova tri dana duhovne obnove simbolično će nas odvojiti od društvenih i svih drugih „mreža“ koje nas vežu za svijet i potaknuti da pođemo prema Njemu, kojega u vremenu došašću na poseban način iščekujemo. Nadamo se da ćete prepoznati potrebu zajedničke duhovne obnove u cilju upoznavanja i zbližavanja framaša na ovakav jedinstven način, kao i važnost ovoga događa za duhovni rast svakog pojedinca i svakako se prijaviti na ovu duhovnu obnovu.

Prijave framaša možete poslati do 25. studenog 2019., na mail za područno bratstvo Frame Hercegovina: sredisnjica.frama@gmail.com, a za područno bratstvo Frame Bosne Srebrene na: frama.fsr.bs@gmail.com

Do našeg skorog susreta pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom Mir i dobro!

Magdalena Musa, nacionalna predsjednica
Fra Marin Karačić, nacionalni duhovni asistent

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo