Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2019 02 20 at 21.09.33U srijedu, 20. veljače 2019. godine u Konviktu Franjevačke klasične gimnazije održani su izbori novog Vijeća Frame Visoko.

Izbore je predvodila Tina Tolić, područna predsjednica Frame Bosne Srebrene. Susret je započeo molitvom i zazivom Duha Svetoga. Nakon toga se prisutnim framašima obratio Mihael Barišić, sada već bivši predsjednik Frame Visoko. Mihael se zahvalio svim framašima i starom Vijeću na radu kroz prošlu godinu. Framašima se obratio i fra Stipo Alandžak koji se kratko osvrnuo na pročitana čitanja.
Nakon toga uslijedilo je biranje novoga Vijeća, pravo glasa imalo je 16 framaša. Novo Vijeće Frame Visoko čine:

Predsjednica: Marina Jurić
Potpredsjednik: Dario Brizić
Voditeljica formacije: Ana Jurić
Tajnica: Sara Pezer
Blagajnik: Filip Samardžić

Starom Vijeću zahvaljujemo na radu i zalaganju kroz prošlu godinu, a novom Vijeću želimo mnogo sreće i Božjega blagoslova u daljnjem radu.

Mir i dobro!

Frama Visoko

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo