Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

tabor8218

Ove će godine, kao i prethodnih, konferencije nacionalnih asistenata OFS-a i Frame,

organizirati nacionalni tečaj za duhovne asistente, godišnji formacijski susret za sve područne i mjesne duhovni asistente Franjevačkoga svjetovnog reda i Franjevačke mladeži. Tečaj je doprinos trajnoj formaciji asistenata i pomaže, vjerujemo, da što primjerenije obavljaju službu koja im je povjerena (Statut za duhovnu i pastoralnu asistenciju Franjevačkome svjetovnom redu 5,4).

Tema XII. nacionalnog tečaja za asistente bit će: Pomoći članovima OFS-a i Frame u svjedočenju vjere u društvu

Tečaj će se održati u Kući susreta Tabor u Samoboru od 26. do 28. veljače 2018. g.; počinje u 16.00 sati u ponedjeljak, prvog dana, a završava objedom u srijedu, posljednjeg dana. Za one koji će u Taboru boraviti tijekom cijelog tečaja cijena je 300 HRK; za one koji će biti samo tijekom dana cijena jednog obroka je 20 HRK.Molimo sudionike tečaja da troškove sudjelovanja podmire u tajništvu Kuće susreta Tabor odmah prigodom dolaska i prjave.
Sudjelovanje možete prijaviti fra Vladimiru Vidoviću, OFMConv, predsjedniku Konferencije nacionalnih duhovnih asistenata OFS-a, na e-adresu vladimirvidovic@gmail.com ili na njegov telefon 091 344 4340, najkasnije do ponedjeljka, 19. veljače 2018.

S poštovanjem,

fra Mate Bašić, OFM

nacionalni duhovni asistent OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo