Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

duhovna obnova frama2015Draga braćo i sestre!
Radosno vas pozivamo na III. Duhovnu obnovu Frame BiH koja će se održati u Međugorju (dvorac kod Nancy i Patricka) od 02. do 04. prosinca 2016. godine. Nacionalno vijeće Frame BiH je odlučilo i ove godine, sukladno preporukama i smjernicama s posljednje Skupštine Frame BiH, nastaviti s organiziranjem ove nacionalne duhovne obnove, s ciljem da se u bratskom zajedništvu pripremimo za blagdan rođenja Gospodinova.

Prijave i dolazak su predviđene u petak, 02. prosinca do 17:00h (Žuta dvorana pokraj župne Crkve sv. Jakova u Međugorju) a završetak programa u nedjelju u 13:30h, poslije ručka. Na ovu duhovnu obnovu našeg bratstva u BiH mogu doći po dva člana iz svakog mjesnog bratstva, participacija iznosi 20 KM po osobi. Preporučamo svim sudionicima da ponesu sa sobom Novi zavjet te svakako toplu odjeću i obuću (napominjemo i laganu obuću za penjane na Podbrdo).
Geslo koje će nas voditi kroz ovu duhovnu obnovu je „Mir počinje osmijehom“ (Majka Terezija), a motiv svete Majke Terezije će nas pratiti kroz cijelu našu obnovu.
Prijave možete poslati do 19. studenog 2016. na e-mail frama.fsr.bs@gmail.com. Nadamo se da ćete prepoznati potrebe bratskog i franjevačkog susreta s braćom i sestrama iz cijele BiH, te potrebe za zajedničkim obnavljanjem svoga duha u ovo sveto vrijeme. Svakako se prijavite na ovu duhovnu obnovu.
Do našeg skorog susreta pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom
MIR I DOBRO!


Anđelka Oreč,
nacionalna predsjednica Frame

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo