Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Susret Animatora

Draga braćo i sestre framaši!

Ovim putem vas pozivamo na XI. Školu animatora koju organizira Područno bratstvo Frame Bosne Srebrene od 4. do 6. studenog 2016. godine u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak, 4. studenog od 17 sati u prostorijama Konvikta. Geslo XI. Škole animatora je: „Lude svijeta izabra Bog da posrami mudre“ (1 Kor 1, 27).

Cilj ove opće škole animatora je osposobiti framaše za vođenje tjednih susreta Frame u njihovim mjesnim bratstvima, ponuditi im okvire, ideje i znanja za animiranje.
Participacija za sudjelovanje je 50 KM po osobi. Predlažemo da na Školu animatora pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva sudjeluje više od dva framaša, javite nam, a mi ćemo u skladu sa preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.
Prijave možete slati na službeni mail Frame Bosne Srebrene: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 30. listopada. Pri prijavi treba napisati ime i prezime framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu, te veličinu majice.
Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te da ćete se odazvati na naš poziv.

S radošću u srcu Vas pozdravljamo.
Mir i dobro!

_________________________                                     _________________________
Marija Trogrlić,                                                                            Fra Domagoj Šimić,
Područna predsjednica                                     Područni duhovni asistent Frame i OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo