Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

grb ofs13Godišnji kapitul Bosanskog bratstva Kraljice Katarine održat će se u Visokom 30.09. i 01.10.2016. godine. Ove godine je redovni izborni kapitul i zbog toga očekujemo odaziv delegata svih bratstava.

Na kapitul su dužni doći: ministar mjesnoga bratstva (ili u spriječenosti njegov   zamjenik), delegati   i   duhovni   asistent   bratstva.   Broj   delegata   određujemo prema broju zavjetovane  braće - sva bratstva uz ministra još po jednog delegata Sarajevo-Bistrik, Đakovica, Rama-Šćit i Rumboci po 2 delegata i Tolisa 3 delegata. Obavezno je na kapitul donijeti kraći pismeni izvještaj o radu mjesnoga bratstva u proteklom trogodištu, kojim ćete upoznati kapitul o: broju članova primljenih i sa zavjetima, vijeću mjesnoga bratstva   (ako   ga   imate), susretima, aktivnostima i eventualnim problemima u radu. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti fra Domagoju Šimiću na broj mobitela 066 959 399.

Fra Domagoj Šimić                                            Željko Majdanđić
Područni i Nacionalni asistent OFS-a                    Područni ministar OFS-a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo