Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

x

Draga braćo i sestre!

Pozivamo vas na X. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Visokom od 12. do 14. ožujka 2021. godine pod geslom: „Vidim, braćo, da Gospodin želi učiniti od nas veliku družbu.“ (Peruđ 31,1) Dolazak sudionika predviđen je u petak, 12. ožujka, od 15:00 do 16:00 sati u samostan sv. Bonaventure, a završetak je predviđen u nedjelju, 14. ožujka, nakon ručka.
Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje sa framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta te da će svako bratstvo poslati svog predstavnika. Na seminaru, zbog trenutne situacije izazvane virusom SARS-CoV-2, može sudjelovati po jedan framaš (preporučuje se voditelj formacije) iz svakog bratstva. Prijave za seminar traju do 1. ožujka 2021., participacija iznosi 40 KM.

Možete se prijaviti na sljedeći način:
- članovi Frame Bosne Srebrene Ivanu Piliću, područnom voditelju formacije, na e-mail adresu ivanpilic933@gmail.com ili broj mobitela 063 739 675
- članovi Frame Hercegovine Ivani Milićević, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu ivanamilicevic77@yahoo.com ili broj mobitela 063 822 654
 
Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom
MIR I DOBRO!

Bernarda Buljan, nacionalna voditeljica formacije
Fra Marin Karačić, nacionalni duhovni asistent   
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo