Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

ša

Dragi duhovni asistenti, dragi framaši!
Ovim putem vas pozivamo na XVIII. Franjevačku školu animatora koju organizira Područno vijeće Frame Bosne Srebrene, a koja će se održati od 19. do 21. veljače 2021. godine u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak, 19. veljače do 17 sati u prostorijama Franjevačkog samostana svetog Bonaventure. Geslo ove Škole animatora je: „Budite skromni službenici dobra!“

Cilj ove opće Franjevačke škole animatora je osposobiti framaše za vođenje tjednih susreta Frame u njihovim mjesnim bratstvima, ponuditi im okvire, ideje i znanja za animiranje, potaknuti ih na kreativno razmišljanje, sudjelovanje i oduševljavanje drugih po primjeru svetog Franje.
Participacija za sudjelovanje je 40 KM po osobi. Predlažemo da na školu pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva sudjeluje više od dva framaša, javite nam, a mi ćemo u skladu s preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.
Prijave možete slati na službeni mail Frame Bosne Srebrene: frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 15. veljače. U prijavi je potrebno navesti imena i prezimena framaša koji dolaze, koliko imaju godina te veličine majica. Ukoliko ne dobijete odgovor na poslanu prijavu, molimo vas da nam je pošaljete ponovo ili kontaktirate fra Davora Petrovića, područnog duhovnog asistenta na broj 063 902 004 ili Anu Jurić, područnu predsjednicu na broj 063 488 403.
Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te da ćete se odazvati na naš poziv.
S radošću u srcu vas pozdravljamo našim franjevačkim pozdravom:

Mir i dobro!

Ana Jurić, predsjednica
Fra Davor Petrović, duhovni asistent

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo