Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

vf1 Kopie

Draga braćo i sestre!

Pozivamo vas na IX. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Međugorju od 6. do 8. ožujka 2020. godine pod geslom: „Ništa nije zaista naše dok to ne podijelimo.“ (C.S. Lewis)

Dolazak sudionika predviđen je u petak, 6. ožujka, od 15:00 do 16:00 sati u dvorac kod Nancy i Patricka, a završetak je predviđen u nedjelju, 8. ožujka, nakon ručka. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje sa framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta te da će svako bratstvo poslati svoje predstavnike. Na seminar možete poslati dvoje framaša (preporučuje se voditelj formacije i osoba iz vijeća Frame ili neka druga odgovorna osoba iz bratstva).
Prijave za seminar traju do 1. ožujka 2020. Participacija za seminar iznosi 20 KM. Molimo framaše da sa sobom ponesu posteljinu i ručnike.

Možete se prijaviti na sljedeći način:

članovi Frame Bosne Srebrene Ivanu Piliću , područnom voditelju formacije, na e-mail adresu ivanpilic933@gmail.com ili broj mobitela 063 739 675

članovi Frame Hercegovine Ivani Milićević, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu ivanamilicevic77@yahoo.com ili broj mobitela 063 822 654

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom

MIR I DOBRO!

Fra Marin Karačić, nacionalni duhovni asistent
Bernarda Buljan, nacionalna voditeljica formacije

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo