Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

dh181018

Dana 17. listopada 2018. na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu, u organizaciji provincijskog Vijeća za duhovnost i trajnu formaciju, održan je redoviti godišnji susret za mlađu svečano zavjetovanu braću Bosne Srebrene, odnosno za one koji su svečane zavjete primili prije deset i manje godina. Sastanku je nazočilo18 mladih fratara.

Tijekom susreta održana su dva predavanja koja su održali fra Miro Relota, duhovnik bogoslova, i fra Danijel Nikolić, odgojitelj bogoslova. Glavna tema susreta bio je 5. kapitul Under 10, koji će se na razini čitavog Franjevačkog reda održati u listopadu iduće godine u Taizeu. Nakon predavanja je služena zajednička sveta misa, koju je predvodio fra Vili Radman, pročelnik spomenutog Vijeća.

fia

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo