Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kiseljak5918
U ponedjeljak 27. i utorak 28. kolovoza održana je, već tradicionalna, akcija razmjene knjiga Frame Kiseljak.


Ova akcija se organizira s ciljem pomaganja djeci i roditeljima da pronađu potrebne knjige za narednu školsku godinu. Kao i prethodnih, tako i ove godine akciji se odazvao dobar dio građana koji su donosili svoje knjige i odnosili one koje su im potrebne. Svim školarcima želimo sretan početak nove školske godine.
Također, na ovu akciju došla je gosp. Anela Križanac koja je sa svojom ekipom snimila ovaj događaj kako bi ga uvrstila u dokumentarni film o Frami Bosne Srebrene koji priprema. Framaši i prolaznici govorili su o važnosti ove akcije ali i svih drugih humanitarnih akcija koje Frama organizira ili se na njih odazove. Također su govorili kako im je Frama važna i kako utječe na njihovo bolje upoznavanje, druženje, odnosno izgrađivanje u bolje i kvalitetnije osobe.
Ovo je ujedno i prva akcija kojom Frama Kiseljak započinje svoju novu godinu. Želimo da nam ova godina prođe s puno lijepih trenutaka i uspomena koje ćemo ponijeti u život.
Mir i Dobro, Frama Kiseljak

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo