NASLOVNICA    |    MULTIMEDIA    |    KONTAKT

SMM1.png SMM2.png SMM3.png

logo2017.png

Citat tjedna

"Svijet je tvoj brod, a ne tvoj dom."

sv. Mala Terezija

Dopusti Mu...

dopustimu1612Dragi moj brate i sestro moja draga, pišem ovo govoreći i tebi i sebi, Božić je tu, ti si možda u svome životu već izabrao uži, zanemarujući onaj širi put, a možda još to nisi učinio.

Što čekaš? Što te sprječava? Bojiš li se početi iznova, okrenuti list knjige svoga života? Možda si pokušao, pa počeo srljati i ne nalaziti izlaza i odustao. Željan si promjene, a nema je. 

Vrtiš se u krug, krećeš se slijepim ulicama i bojiš se izići. Bojiš se otići na početak. Gledaš svoju prošlost, daleke staze i putove koji su te doveli do ovdje. Bojiš se da ćeš opet pogriješiti. I onda ti On svojim dolaskom daruje novu priliku, upakirani dar namijenjen tebi. Sad je sve na tebi! Koliko ti to želiš i koliko hoćeš? On zna da si slabašan, ali te svaki dan ohrabruje. Za svaki dan, po jednom, u Bibliji ti kaže: „Ne boj se!“

U svojim rukama držiš niti svoga života, ti i On ih držite, ali ne boj se, On ih nikada neće uzeti i samostalno upravljati kako želi. Dao ti je slobodu, ali ti njemu moraš zauzvrat zahvaliti, a kako ćeš to učiniti? Svaku pruženu priliku ugrabiti i iskoristit, za sebe, za druge. Na taj način On niti hvata nečujno i pokazuje ti da je tu. Vjerujem da ga nekad i ne čuješ, a želiš, jako želiš. U buci ovoga svijeta ne čuješ Onoga koji dolazi, dolazi radi tebe, radi mene, radi nas. Danas kada netko želi nešto kazati, kad se želi prikazati masi radi velike reklame, promocije, plakate, piše po internetu itd. On tako ne izlaže svoju riječ, ne nosi je na dlanu svima. On dolazi tiho i nečujno, onima koji Ga takvoga traže. Zato pripremi svoje uho i srce da čuješ ono što ti govori, da ga prepoznaš u sitnicama oko sebe i da Njegova Riječ i Njegov dolazak u tebi probude promjenu, koju tako nestrpljivo čekaš. Dopusti Mu da uđe u tvoj život, jer je On i Put i Početak svega!

 Mali glasnik velikoga Kralja

KALENDAR DOGAĐAJA

Studeni 2019
N P U S Č P S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Nema događanja
PRIJATELJI PORTALA

FOOTERLOGOFOFS

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18, BiH 71000 Sarajevo

E-mail: frama.fsr.bs@gmail.com

 

FRAMA OFS Copyright © 2013-2018. All Rights Reserved.

 

designer17