Citat tjedna

"Stazama pravim On me upravlja."

Ps 23, 3

IMG 20190501 WA0001U utorak,30. travnja 2019. godine, u župi Uznesenja BDM u Uskoplju održan je obred primanja i obećanja u Franjevačko bratstvo pod večernjom svetom misom. Uskopaljsko framaško bratstvo je postalo bogatije za petnaest primljenika, a obećanja su dali i obnovili dvadeset i šest framaša.

Misno slavlje je predvodio fra Silvio Zlatarević, a pjesmom su pratili framaši frame Bugojno. Prigodnom propovijedi fra Silvio je framaše ohrabrio i poslao divnu poruku, vodeći se geslom susreta "Tvoja ruka luka je sigurna".

IMG 20190501 WA0000

Nakon svete mise, druženje se nastavilo u sportskoj dvorani uz odličnu svirku i igru za framaše. Povod za slavlje bio je još veći jer je naša frama proslavila svoj 20.rođendan. Frama Uskoplje zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovom događaju, a naročito dragim gostima iz Frame Bugojno,Frame Kiseljak, Frame Suho Polje, Frame Fojnica i Frame Rumboci.

Mir i dobro!

Frama Uskoplje

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo