Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

30077777 1933204523640776 3498865996398067712 nU nedjelju, 17. veljače 2019. u Konviktu Franjevačke klasične gimnazije u Visokom održan je prvi službeni sastanak Organizacijskog odbora II. Nacionalnog susreta Frame BiH koji će se održati od 3. do 5. svibnja 2019. u Vitezu, Novoj Biloj i Gučoj Gori pod geslom „Bit ćete mi svjedoci“ (Dj 1,8).

Na sastanku su prisustvovali predsjednica Organizacijskog odbora Doris Trogrlić, tajnica Organizacijskog odbora Klaudija Vujica, te članovi Organizacijskog odbora fra Domagoj Šimić, fra Mario Dadić, fra Davor Petrović, Tina Tolić, Iva Maros, Marija Miloš, Petar Đotlo i Ana Galić, nacionalna potpredsjednica Frame BiH kao zamjena za Magdalenu Musu koja nije bila u mogućnosti prisustvovati sastanku.
Sastanak je započeo molitvom i uvodnim pozdravima fra Domagoja i Doris koji su izrazili radost na ovom susretu i prilici za početak konkretnog rada na organizaciji Nacionalnog susreta. Predstavljeni su pobjednički radovi Natječaja za logo i tekst himne, a to su logo framašice Valentine Šimunović iz Frame Gračac i tekst Marije Žepić iz Frame Mostar. Na sastanku je također dogovoren okvirni program susreta, gosti predavači, kao i mnoge tehničke stvari vezane za samu organizaciju.

Radosni zbog održanog sastanka i u iščekivanju nadolazećeg Nacionalnog susreta članovi Organizacijskog odbora pozdravljaju vas našim franjevačkim pozdravom: Mir i dobro!

Tina Tolić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo